vlag
vlag
menu

Over ons

Al vier generaties lang houden wij ons bezig met de handel in metalen en het hergebruik ervan. Inmiddels uitgegroeid tot een modern gespecialiseerd recycling bedrijf met kennis van de markten in oud en nieuw metaal. Van oud ijzer tot exotische legeringen.

Onze plezierige en persoonlijke werkwijze staan garant voor een prompte afwikkeling van de dagelijkse orderstroom. Moderne huisvesting en transportmiddelen zorgen voor een efficiënte orderverwerking. Ook het milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid spelen een belangrijke rol bij onze werkzaamheden.

Stolk Recycling is al sinds 1895 een begrip in de Drechtsteden en ruime omgeving. Wat ooit is begonnen als een kleine inzamelaar van ijzer groeide in meer dan 120 jaar uit tot een nationaal en internationaal begrip in de wereld van metaalhandel en scheepssloperij.

Door betrouwbare en korte lijnen met smelterijen en exporteurs kunnen wij u topprijzen betalen voor uw oud metaal. Wij zijn voortdurend op zoek voor onze binnen- en buitenlandse relaties naar ijzer, koper, messing, brons, aluminium, zink, lood, roestvrijstaal en kabel. Maar ook voor de minder bekende soorten kunt u bij ons terecht. Zoals bijvoorbeeld antimoon, bismut, chroom, gallium, germanium, hafnium, indium, kobalt, mangaan, molybdeen, nikkel, niobium, scandium, silicium, tantaal, thallium, tin, titaan, vanadium, wolfraam of zirkonium.

Van de inname van schroot tot het slopen van complete constructies. Of u nu eerste of tweede keus stalen platen of buizen nodig heeft, of misschien wel speciale legeringen heeft die u wilt verhandelen:

Bij Stolk Recycling vindt u een vertrouwd, vakkundig en zeer gedreven en ervaren team voor goede prijzen met een uitstekende service.

Neem contact met ons op door gebruik te maken van de gele button onder aan deze pagina en laat u verrassen door onze service en kennis.

Of stuur een email naar: info@stolkhandelsbedrijf.nl of bel 078 – 610 03 28

Meer weten?
Heeft u een vraag of opmerking of wilt u dat wij contact met u opnemen?
Stuur ons een e-mail dan nemen wij snel contact met u op.